Hvem er jeg? Hvor er vi på vej? Findes Gud? Læs mere her.Hvem er jeg? Hvor er vi på vej? Findes Gud?

Læs introduktion med kosmiske symboler.

Vi er på vej fra dyreriget til at blive mennesker. Læs mere her.Vi er på vej fra dyreriget til at blive mennesker.

Guds evige verdensplan i et kosmisk symbol.

Vejen til lykken får sin forklaring vha. reinkarnation. Læs mere her.Vejen til lykken får sin forklaring vha. reinkarnation.

Selviskhedens princip erstattes af Kristus-princippet. Kærlighed er vejen til freden.

Katalog over litteraturen og de kosmiske symboler - PDF

Dette er en samlet introduktion på 52 sider til Martinus' udgivne symboler nr 1-44 og alle bøger. Kataloget er udarbejdet for at muliggøre fremvisning af symbolerne i forbindelse med udstillinger og andre præsentationer. Det var forfatterens ønske at symbolerne ikke fremvises uden forklaringer.

Disse introduktioner er ikke skrevet af Martinus, men baserede på hans analyser i ”Det Evige Verdensbillede” bind 1 – 4 og andre dele af Det Tredie Testamente. Symbolerne og Martinus egne forklaringer er først og fremmest udgivet i bøgerne ”Det Evige Verdensbillede” bind 1 – 4, men man finder dem også i Livets Bog 1-7 og i andre dele af Det Tredie Testamente. Introduktionerne her kan naturligvis ikke erstatte studiet af Martinus egne analyser.

Det er frit at downloade og anvende dette PDF-katalog i uændret form til non-profit formål. Vi anbefaler i øvrigt, at man får tilsendt materialerne i professionel trykkvalitet til kostpris (alt er nonprofit). Du sender din forespørgsel til os her.


Download kataloget ved at klikke her eller klik på den opløsning du ønsker herunder:

Symbolkatalog Symbolkatalog
Lav opløsning - 14 Mb
Bedst til læsning på skærm
Høj opløsning - 24 Mb
Bedst til udskrivning på printer